Clicky

/

sâmbătă, 8 august 2015

Wreck this journal #6

Heei. Îmi era dor și de astfel de postări, iar acum că tot e vară și am la dispoziție foarte mult timp liber, am completat destul de multe pagini și din Wreck this Journal. De cele mai multe ori mă inspirt de pe Pinterest sau pur și simplu mă uit la materialele pe care le am și văd ce aș putea să improvizez. 


După cum vedeți în poza de mai sus, jurnalul arată destul de distrus. Are coperta crăpată, multe semne și culoare argintie, dar sunt sigură că la final va arăta și mai rău!

În jurnalul petelor am decis să pun toate rujurile pe care le am, dar și câteva creioane de ochi sau de buze. Am scris sub fiecare numele și a fost gata. E ușor de făcut, dar am văzut și alte idei care includeau spre exemplu vopsele sau substanțe de curățat, hihi.


Deși tehnica e foarte simplă, rezultatul m-a surpins ( picură ceva aici, închide cartea, deschide-o și observă modelul ). Îmi place mult cum a ieșit pagina asta. Pe pagina următoare a trebuit să cos ceva și ața se vedea destul de inestetic și am acoperit-o cu o bucată de hârtie dintr-o revistă. În postare următoare promit să vă arăt ce am cusut. :)


Am umplut o pagină cu stickere, o mai am pe a doua! Hihi, ușor ușor, am să o termin și pe aia. 


Și pagina asta îmi e simpatică rău. Am desenat diferite bomboane, gogoși, brioșe, un biscuite cu mâini și picioare, haha! :)) 


Prima pagină am decorat-o cu un desen de tipul mandala, care am descoperit recent că este chiar o artă. Din câte am înțeles te ajută să te relaxezi și să meditezi și tot ce trebuie să faci este să desenezi.Desenele mandala sunt foarte complexe, dar am încercat să fac ceva mai simplu, pentru începători. Este un desen creativ, mandala însemnând cerc și amintind legătura noastră cu infinitul. Pe pagina următoare am presat niște frunze, îmi place mult cum se văd nervurile și formele, dar cred că am să adug și niște petale, pentru mai multă culoare.


Ideea asta am preluat-o pe Pinterest. Mi-a plăcut foarte mult modelul de acolo și am încercat să îl reproduc și eu. Cred că este una dintre paginile mele preferate din jurnal. :)


Pe pagina aceasta nu am lipit o pagină oarecare dintr-un ziar, ci un articol care mi-a plăcut mult 
dintr-o revistă. Vorbește despre cum să trăim viața în prezent și să nu ne lăsăm purtați mereu cu gândul către ziua de mâine. Până la urmă ziua de mâine niciodată nu va veni, va fi mereu doar ziua de azi, nu? 


Cam atât pentru postarea aceasta, o pregătesc deja pe cealaltă! :)
Voi aveți un astfel de jurnal sau vă doriți unul? Ce părere aveți despre paginile de mai sus? Care este prefera voastră? Vă aștept cu drag comentariile, e o plăcere să le citesc și să vă răspund!



15 comentarii:

  1. Paginile mele preferate sunt „Jurnalul petelor” (ți-a ieșit așa de profesionist, foarte fain! -- eu una pun ojă acolo) și cea cu frunzele, și aia arată foarte bine și deși ai folosit verde, mie-mi dă poftă de toamnă.
    Daaar, toate arată foarte, foarte bine și faci progrese uimitoare cu Jurnalul trăznit. Eu în afară de pagina cu stickere de la fructe, nu am mai făcut nimic. Of, of, of.
    Aștept postarea următoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Sara. ^^
      E bună și ideea cu oja! Poate am să pun pe una dintre pagini și niște ojă... hmm, mai mult ca sigur fac cumva și adaug și niște ojă în jurnal, hihi. Eu abia aștept să termin jurnalul ca să mă pot apuca serios de alte cărți scrise de Keri Smith, le vreau pe toate! Sunt un copil mare, ce pot să zic.

      Ștergere
  2. Cat de faina este ideea <3 trebuie sa o fac si eu <3 Mandala mi se pare minunata <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plac mult desene de tipul mandala,chiar astăzi am mai desenat una și chiar vreau să fac mai multe modele. Mă bucur că și această postare îți place. *hugs*

      Ștergere
  3. Ce idee draguta! Nu stiu cum de nu te-am descoperit pana acum :). Am vazut ca m-ai intrebat de tusul crema de la Elf: Mie mi se pare foarte calitativ. Este un negru intens care se aplica usor, se usuca foarte repede odata ce e aplicat si este spornic. Are si o rezistenta buna, mai ales daca e aplicat si un primer inainte, rezista si 12 ore iar tusul este la locul lui, nederanjat :).
    Mai astept postari de la tine, te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot! Și mie mi se întâmplă să descopăr bloguri noi și să mă întreb cum de nu le știam,hihi. Mulțumesc frumos pentru răspuns, poate am să-l încerc dacă am ocazia. Am să mă gândesc dacă să-l iau pe ăsta de la elf sau pe cel de la Rimmel London. Am auzit și despre cel din urmă niște păreri foarte bune.
      Și eu te pup și te mai aștept pe aici! ^_^

      Ștergere
  4. Eu pur si simplu nu pot intelege cum reusesti sa il transformi in ceva atat de dragut, cred ca ai foarte multa rabdare cu el. Al meu sta uitat de mult pe undeva, pur si simplu nu am rabdarea necesara sa fac ceva dragut si ma enervez daca iese ceva urat:))
    Astept sa mai posezi poze si in grupul de pe facebook ^_^ te puup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mulțumesc mult! Nu reușesc mereu, unele pagini nu arată deloc drăguț și tot încerc să le modific. Mai am o carte de Keri Smith și anume „Termină acestă carte”... ei bine, arată dezastruos și nu știu ce să îi fac. După ce termin jurnalul acesta am să îi acord mai mult timp și sper să iasă mai drăguț.
      Pe grup nu prea mai postez pentru că nu sunt prea multe persoane, mi-ar plăcea să fie mare, ca cele din străinătate spre exemplu. :(
      Pupici!

      Ștergere
    2. Poate cu timpul se vor aduna...
      Am si eu "Termina aceasta carte" si arata la fel de dezasturos ca "Jurnalul meu trasnit" desi la ea chiar m-am straduit :)) Se pare ca nu-mi este menit sa completez aceste jurnale :))

      Ștergere
  5. Hmmm, stii cum suna asta? Da-mi o jucarie noua, ca (n)am destule vechi! Sunt curioasa ce fel de hartie are...

    dar am putea folosi oarte bine si o revista fashion, nu-i asa? Doar ca in revista nu prea sunt pagini aproape albe...in fine. Am vazut (super incantata) multe jurnale facute din simple reviste! Sunt chiar cursuri care te invata cum sa faci paginile sa fie mai primitoare cu mediile unede! ;)

    Multumesc frumos pentru vizita si comentariu, a fost o surpriza placuta sa te citesc! ;)

    Un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, și eu îți mulțumesc mult pentru vizită și comentariu!

      Singurul lucru care mă deranjează la jurnal e chiar hârtia, e destul de subțire și culorile de tipul watercolors trec foarte ușor prin ea. Am putut să realizez câteva desene, dar destul de greu. Dacă hârtia ar fi mai groasă totul ar fi perfect.

      Eu am văzut niște tutoriale cu cărți vechi transformate în jurnale sau chiar o cutie de cereale. Am încerca și eu ultima idee și a ieșit ceva destul de simpatic.

      Mersi, la fel! ^_^

      Ștergere
  6. Urmaresc de ceva timp pe YT cum vloggerii completeaza acest jurnal si pare atat de inetresant si creativ insa nu cred ca as putea sa il cumpar si sa il indoi/rup/murdaresc/calc etc., pur si simplu ma doare sufletul.
    Oricum tie ti-a iesit foarte tare imi place super mult pacina aia cu "Fa mizerie/ Curata" <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu credeam la început că pot să fiu atât de „rea” cu o carte, dar chiar îmi place mult. E super relaxant să îl completez și mă pune mereu într-o dispoziție foarte bună. Îmi place mult că fiecare cerință poate fi interpretată și nu îți e impus nimic.
      Mersi mult de tot! ^^

      Ștergere
  7. :O E de-a dreptul superb jurnalul! Îmi pare rău că nu ți-am descoperit mai devreme blogul, însă azi o să mă uit peste tot pe aici, îmi place mult. De mult îmi doresc să fac un astfel de jurnal... m-am apucat de câteva ori de el, dar l-am lăsat deoparte... Însă, o să încerc din nou, nu mă las, acum... cât mai e vacanță. Și mie îmi plac mult lucrurile făcute de mână... eu fac genți din reviste și din când în când semne de carte... am făcut într-un timp și origami. Iubesc chestiile astea, iar tu se vede că ai talent cu carul și că pui atâta pasiune în lucrurile pe care le realizezi. Sincere felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult de tot, Roxi! Comentariul tău mă bucură mult de tot, îți mulțumesc că ai trecut pe aici și mi-ai lăsat niște comentarii atât de drăguțe.
      Îți doresc mult spor la completat jurnalul, dar și la făcut gentuțe și semne de carte. Te îmbrățișez cu mare drag! ^_^

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...